2011. október 10., hétfő

A legszebb körömlakk: Essence-Icy Princess

Az utóbbi időben számtalan körömlakkot kipróbáltam, de az Essence Colour&Go termék családja felett mindig elsiklottam, mert mindenhol azt olvastam, hogy az rossz, legalábbis rosszabb, mint a többi Essence lakk. Most viszont rögtön két fantasztikus árnylatot is vettem, először az Icy Princess-t mutatnám be nektek. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom szerelmes lettem ebbe az árnyalatba, annyira én vagyok, sokkal inkább magaménak érzem, mint a sötét lakkokat. Ez mégis abszolút őszies, hideg árnyalat, de nem sötét, és imádom, hogy passzol az ezüst órámhoz. :)

vakuval

Azt már az üvegen át is láttam, hogy a színét imádni fogom, a kérdés már csak az volt, hogy milyen az állaga, mennyi idő alatt szárad, és milyen tartós lesz. Jelentem, ez a körömlakk mind a 3 pontban remekül teljesített, könnyű felkenni, egyenletesen eloszlik, gyorsan szárad, egy rétegben is jól fed, és a következő képeket a negyedik napon készítettem, láthatjátok, hogy egy picit lekopott két körmöm széléről, de ez 4 nap után csodás teljesítmény, nem számítottam ilyen tartósságra! 

természetes fényben14 megjegyzés:

 1. baromi szép:)
  ezt a lakkot néztem ki én is az új cuccokból..most már tuti bátran megveszem :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is megvan és imádom ezt a lakkot. *Chanel

  VálaszTörlés
 3. WOW! : ) Képzeld én tegnap próbáltam ki életemben először egy ezüst színű körömlakkot és beleszerettem : ) Én is magaménak érzem, nekem ez a metál őrület nagyon bejön (mostanában főleg az ezüst, mindenben) úgyhogy nekem is abszolút szerelem, a következő amit ki szeretnék próbálni az a holografikus ezüst : )

  VálaszTörlés
 4. Ezzel a lakkal én is szemeztem, de valahogy az üvegen keresztül nem fogott meg. Pedig felkenve nagyon szép a színe!:)

  VálaszTörlés
 5. Juj de szép. Ma én is az essence pult körül ólálkodtam, és néztem is ezt, de a be optimistic! árnyalatot vettem meg, ami egy rozsda/ tégla metálos szín. Még nem volt ilyenem,és nagyon tetszett egészen addig míg a hugom közölte, hogy a burzsuj mamikák mindig ilyen színnel kenik a körmüket, és tényleg:( Na mindegy azért tetszik. Ezt az ezüstöt is be fogom szerezni, meg még jó párat :(. Nekem soha nem volt gondom ezekkel a color&go lakkokkal.
  (meg egy in the nude árnyalatú rúzst is vettem, bár szándékosan kerültem az essence rúzsait, mert nem igazán pigmentáltak, ez se, de NUDE, és én imádom a nude rúzsokat. Nem is bántam meg, mert 2x 3x átkenem a szám és elég jól fed, kicsit nedves hatású és fini édeskés az illata, bocs az offért:)

  VálaszTörlés
 6. Amikor kijöttek a promóképek, én is gondolkodtam ezen a lakkon. Most abszolút meggyőztél, biztosan megszerzem.:D Nagyon jól áll és gyönyörű ez az ezüst szín.:)
  (Andi)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű ez a lakk. Nekem is van szinte ugyan ilyenem csak az Miss Roseos. Télen, karácsony körül fehér hópelyhekkel fogom díszíteni. :)

  VálaszTörlés
 8. eddig észre sem vettem,de most hogy felhívtad rá a figyelmemet,must have lett :D :)

  VálaszTörlés
 9. nem is gondoltam volna, hogy felkenve mennyire jól néz ki.. nekem szinte miden color&go színem megvan, de valahogy a metál és ezüstös színeket mindig kerültem. DE most okot adtál rá, hogy beszerezzek párat, mert nagyon jól néz ki!!
  Barbee

  VálaszTörlés
 10. Óóó, ez nagyon szép. :) Van pár ezüst lakkom, de felkenve nem az igaziak, de ez levett a lábamról. Köszi, hogy megmutattad, hamarosan jön velem haza. :)

  VálaszTörlés
 11. most vettem én is pár essence-t... icy princessen gondolkodtam, de kicsit világosnak tűnt. ha mindig úgy nézne ki, mint a 6. képeden, akkor megvenném mégis;)
  aki fémeset akar, ajánlom a magneticsből a legsötétebbet. mágnes nélkül használom, isteni.

  VálaszTörlés
 12. A 6. képen úgy tartom a kezem, hogy rá sütött a nap, azért olyan fényes, de amúgy sem világos szerintem-egy ezüst színhez képest. :)

  VálaszTörlés
 13. Ez annyira Timiis! :) Nagyon jól áll, azt hiszem nekem is kell. :D

  VálaszTörlés
 14. Még mindig pink rúzs = <3

  Ez gyönyörű és talán melóba is hordható...legyenek még melókompatibilis lakkok (meg rúzsok/szájfények mmm)?!:))

  VálaszTörlés